Kreg Logo

Spoločnosť Kreg je jedným z popredných výrobcov profesionálneho náradia pre obrábanie dreva.

Špecializuje sa na frézovacie stolíky a príslušenstvo, systémy pracovných stolov, svorky a upínače, vŕtacie prípravky a šablóny, vodiace lišty, meradlá a iné nástroje. Najznámejšie sú však neuveriteľne šikovné zvŕtavacie prípravky na skyté skrutkované spoje.


Kreg Kreg Kreg


Videá produktov Kreg


O spoločnostii

Kreg je spoločnosť vytvárajúca riešenia, ktoré dodávajú stolárom a domácim majstrom istotu pri vytváraní vlastných projektov tým, že ich robia prístupnými a zábavnými.

Vďaka svojim prípravkom a ďalších produktom dáva spoločnosť Kreg ľuďom možnosť, aby si vyskúšali výhody spojenia hlavy, srdca a rúk, pretože práve týmto spojením vznikli ich výrobky a stali sa obľúbené po celom svete.

Kreg office
Kreg výroba

História značky

História spoločnosti Kreg sa začala písať v roku 1989 vynálezom Craigom Sommerfeldom, ktorý navrhol a skonštruoval pohodlný a ľahko použiteľný systém "Jig KREG" na skryté skrutkované spoje dreva. Tento výrobok sa rýchlo stal obľúbený a spoločnosť Kreg sa postupne stala lídrom v oblasti výrobkov pre vŕtanie skrytých otvorov. Spoločnosť Kreg založil Craig Sommerfeld, sídli v meste Huxley v štáte Iowa v USA.



Súvisiace produkty

Späť na zoznam aktualít