Aký bol medzinárodný veľtrh Holz-Handwerk 2024 v nemeckom Norimbergu?

Tohtoročný veľtrh Holz-Handwerk zameraný na drevoobrábanie a po rokoch konal spoločne s veľtrhom FENSTERBAU FRONTALE na Norimbergskom výstavisku v obvyklom a obľúbenom jarnom termíne (19.–22. 3.). Oproti minulému ročníku 2022, ktorý bol kvôli covidu odsunutý na júl, zažil tento ročník mimoriadnu návštevnosť. Navštívilo ho počas 4 dní viac než 75 000 návštevníkov zo 112 krajín sveta, ktorí si mohli pozrieť expozície 973 vystavovateľov zo 44 krajín.

V stánku IGM s rozlohou 72 m2 zaujali predovšetkým pásové píly značky Laguna , ktoré sa môžu pochváliť nadštandardnou výbavou, keramickým vedením a prierezom výšky až 410 mm.

Stánok IGM

Obrovský záujem na seba strhávala aj CNC frézka IGM A24 od renomovaného výrobcu I2R, ktorú ste tu mohli vidieť neustále v prevádzke. Môžete sa na ňu už čoskoro tešiť v našej ponuke.

Vo štvrtok 21. 3. 2024 bolo v stánku IGM ešte rušnejšie, pretože ste pri CNC frézke mohli stretnúť nášho influencera Ronnyho Wahlfartha alias @rauhbank_woodart. Ronny tu predviedol, ako sa so strojom pracuje a zároveň návštevníkom poskytol svoje skúsenosti, pretože CNC frézku v rámci spolupráce taktiež vlastní.

CNC IGM

Veľa zákazníkom sme predvádzali aj našu hrúbkovaciu frézku so žiletkovým valcom v kombinácii s cyklónovým separátorom IGM. Veľký záujem bol tiež o naše sústružnícke dláta, ktoré sme po novom rozšírili o ďalšie tvary, predovšetkým pre sústruženie dutín.

Preťahovačka IGM
Píla IGM

Ešte raz ďakujeme všetkým návštevníkom a partnerom, ktorí za nami na tento veľtrh zavítali. Veľmi si vážime váš záujem, ale aj spätnú väzbu, ktorú nám poskytujete pre ďalší vývoj našich produktov.

Dovidenia na ďalšom ročníku Holz-Handwerk v roku 2026.



Súvisiace produkty

Späť na zoznam aktualít